Life & Annuities Software

Alle features op een rij

Geintegreerd systeem
LeanApps Life biedt ondersteuning voor de administratie van alle levenproducten. U kunt met één geïntegreerd systeem al uw producten beheren.

Volledig configureerbaar
U kunt binnen de organisatie zelf eenvoudig verzekeringsproducten in het systeem aanpassen of toevoegen. Hiervoor is geen IT-kennis nodig. Dit bespoedigt aanzienlijk de time-to-market van nieuwe producten.

Straight Through Processing
LeanApps Life ondersteunt straight through processing. Vrijwel alle mutaties worden direct doorgevoerd in uw administratie.

Software as a Service
Met onze software as a service (SaaS) heeft u geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw applicaties. Daar zorgen wij voor. Onze SaaS-oplossing is ISAE3402 gecertificeerd. Dat borgt de kwaliteit in processen en management zoals de toezichthouder bij uitbesteding van u eist. De kosten voor de hosting variëren en bewegen mee met de omvang van uw portefeuille. Zo betaalt u nooit teveel.

Eenvoudig uit te breiden en te koppelen
U kunt het softwarepakket eenvoudig uitbreiden met nieuwe applicaties en ook kunt u onze oplossing eenvoudig aansluiten op oplossingen van derden. Complexe IT-landschappen zijn daarmee verleden tijd.

Hoge veiligheidseisen
LeanApps Life voldoet aan hoge veiligheidseisen. Uw systeem draait in een goed beveiligde omgeving bij Keylane en de software voldoet aan de hoogst denkbare veiligheidseisen.

Actuele wet- en regelgeving
Wij zorgen ervoor dat uw administratie altijd voldoet aan de recente wet- en regelgeving.

“Keylane is one of the most experienced SaaS providers of life policy administration systems in Europe.”
Gartner Magic Quadrant for European Life